Nu am mai avut activitate pe firma de 4 ani si nici nu am mai facut si nici depus nici un act contabil pt ca nu am avut activitate .Si nici nu am facut cerere de suspendare temporara a activitatii.Nu mi-a venit nici o propunere pt insolventa sau ceva.Pur si simplu am niste marfa pe care vreau sa o vand si trebuie sa tai factura acum.Este legal?
Parerea mea este sa verificati inainte starea societatii Dvs., pe site-ul ANAF. Este posibil ca societatea sa fie radiata deoarece nu ati depus declaratiile.
Trebuie sa mergeti la Registrul comertului sa o reactivati si la finante pentru declaratiile de mentiune si intrarea in sistemul ca paltitor de Tva si apoi incepetci activitatea.Daca aveti o contabila va sti cum sa va indrume..Succes!!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Firma inactiva
MinolaRaisa120
Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Oug125/2011
soringeorgee
Am o societate infiintata in septembrie 2011 care are ca obiect de activitate comertul de cereale pentru care am obtinut la aceea data atributul fiscal de ... (vezi toată discuția)