avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mai pot face facturi?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mai pot face facturi?

Nu am mai avut activitate pe firma de 4 ani si nici nu am mai facut si nici depus nici un act contabil pt ca nu am avut activitate .Si nici nu am facut cerere de suspendare temporara a activitatii.Nu mi-a venit nici o propunere pt insolventa sau ceva.Pur si simplu am niste marfa pe care vreau sa o vand si trebuie sa tai factura acum.Este legal?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:07, 10 Februarie 2013
Parerea mea este sa verificati inainte starea societatii Dvs., pe site-ul ANAF. Este posibil ca societatea sa fie radiata deoarece nu ati depus declaratiile.
Am verificat pe site-ul ANAF si este inactiva din 2009.Am voie sa tai o factura?
Trebuie sa mergeti la Registrul comertului sa o reactivati si la finante pentru declaratiile de mentiune si intrarea in sistemul ca paltitor de Tva si apoi incepetci activitatea.Daca aveti o contabila va sti cum sa va indrume..Succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva MinolaRaisa120 MinolaRaisa120 Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva din 2008 plateste impozit forfetar? cristiana11 cristiana11 speta este urmatoarea firma a fost infiintata din 2007 si nu a avut niciodata activitate in 2009 odata cu impozitul forfetar s-a dorit suspendarea ei pt a ... (vezi toată discuția)
Oug125/2011 soringeorgee soringeorgee Am o societate infiintata in septembrie 2011 care are ca obiect de activitate comertul de cereale pentru care am obtinut la aceea data atributul fiscal de ... (vezi toată discuția)