avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mai pot face facturi?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mai pot face facturi?

Nu am mai avut activitate pe firma de 4 ani si nici nu am mai facut si nici depus nici un act contabil pt ca nu am avut activitate .Si nici nu am facut cerere de suspendare temporara a activitatii.Nu mi-a venit nici o propunere pt insolventa sau ceva.Pur si simplu am niste marfa pe care vreau sa o vand si trebuie sa tai factura acum.Este legal?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:07, 10 Februarie 2013
Parerea mea este sa verificati inainte starea societatii Dvs., pe site-ul ANAF. Este posibil ca societatea sa fie radiata deoarece nu ati depus declaratiile.
Am verificat pe site-ul ANAF si este inactiva din 2009.Am voie sa tai o factura?
Trebuie sa mergeti la Registrul comertului sa o reactivati si la finante pentru declaratiile de mentiune si intrarea in sistemul ca paltitor de Tva si apoi incepetci activitatea.Daca aveti o contabila va sti cum sa va indrume..Succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva MinolaRaisa120 MinolaRaisa120 Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva din 2008 plateste impozit forfetar? cristiana11 cristiana11 speta este urmatoarea firma a fost infiintata din 2007 si nu a avut niciodata activitate in 2009 odata cu impozitul forfetar s-a dorit suspendarea ei pt a ... (vezi toată discuția)
Oug125/2011 soringeorgee soringeorgee Am o societate infiintata in septembrie 2011 care are ca obiect de activitate comertul de cereale pentru care am obtinut la aceea data atributul fiscal de ... (vezi toată discuția)