avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retroactivare lege penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Retroactivare lege penala

varul meu are o condamnare de 7 ani cu executare intrand noul cod penal poate beneficia si el de ceva?Va rog dati-mi un rasp sa imi linistesc matusa.
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 08:19, 6 Februarie 2013
Legea penala mai favorabila retroactiveaza. Daca prevederile noului cod penal ii vor fi mai favorabile atunci varul dvs va beneficia de ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de noul cod penal din februarie 2014? eveline22 eveline22 sunt condamnata 3ani cu executare pt furt calificat,dc se da acest decret eu beneficiez dc inca sunt in libertate ?cu toate ca sunt primar nu mai am nimic la ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu executare- aplicarea legii mai favorabile ana_coafeza ana_coafeza varul meu si-a prins sotia cu amantu iel fiind nervos a vrut sai aplice amantului o lectie la tinut in casa si la pus sa se dezbrace sa plece dezbracat ... (vezi toată discuția)
Furt calificat nelid_63 nelid_63 Daca un infractor este pedepsit cu 11 ani privare de libertate pentru furt calificat , si noul cod penal prevede pedeapsa pina la 7 ani pt aceasta ... (vezi toată discuția)