Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati ! vreau sa divortez . Sunt separata in fapt de sotul meu de 12 ani. El locuieste in Spania de tot atata timp. Avem doi copii, cel mare face 19 ani, iar cel mic in septembrie face 18 ani. Copii i-am impartit cu ani in urma de comun acord, cel mare la mine, cel mic la tatal lui. Nu am pretins pensie si ne intelegem destul de bine. Amandoi dorim sa divortam ca sa ne putem casatori. El are déjà un alt copil acolo, iar eu doresc sa ma casatoresc. Putem divorta fara sa vina el din Spania, pt ca nu poate veni, iar copilul nu –l poate aduce. Se poate sa trimita un acord scris ceva de acolo?
Mentionez ca un avem nimic de impartit, iar copilul cel mic vrea sa ramana cu tatal lui ca sa termine scoala acolo. Va multumesc si astept raspuns.
Ba da, dar daca va dovedi ca din rea credinta l-ati citat unde nu locuieste, poate contesta in anulare si o luati cu divortul de la capat.
Daca dansul e de acord, puteti proceda si asa. Il citati, dansul trimite o intampinare pe adresa judecatoriei ca e de acord cu divortul si terminati mai repede.
La notar, dar este nevoie de prezenta ambIlor soti.
Alte discuții în legătură
Divort
VIORICA ILIESCU
buna ziua! as dori sa stiu si eu cum pot divorta de sotul meu, de care in fapt sunt separata de 12 ani,? avem impreuna 2 copii, cel mare de 18 ani care sta cu ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna
lavvinia77
Buna ziua, sunt divortata din 2006, am un baietel care acum are 9 ani fiindu-mi incredintat mie spre crestere.Fostul sot locuieste de 5 ani in Spania. Datorita ... (vezi toată discuția)