avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

buna ziua! as dori sa stiu si eu cum pot divorta de sotul meu, de care in fapt sunt separata de 12 ani,? avem impreuna 2 copii, cel mare de 18 ani care sta cu mine, iar cel mic, anul acesta face 18 ani si locuieste cu tatal lui in spania. mentionez ca nu avem nimic de impartit si ca si el doreste divortul, dar nu poate veni aici. si-a refacut viata si mai are acolo un copil. ce sa fac?
- editat- scrierea cu majuscule contravine regulamentului de postare
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:58, 17 Ianuarie 2013
Depuneti cererea de divort in instanta, il veti cita la adresa lui din Spania , iar dansul va trimite intampinare precum ca e de acord cu divortul.
Daca tot ati stat atatia ani, poate mai asteptati un pic cu depunerea cererii pana face si cel mic 18 ani, sa nu mai fie un divort cu minori si sa terminati mai repede

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort VIORICA ILIESCU VIORICA ILIESCU Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati ! vreau sa divortez . Sunt separata in fapt de sotul meu de 12 ani. El locuieste in Spania de tot atata timp. Avem doi ... (vezi toată discuția)
Divort mihai_gaby mihai_gaby Care ar fii procedura de divort. Avem anul viitor 20 ani de cind sintem casatoriti un copil de 19 ani. Nevasta e in spania cu copilul pe ea nu am vazut-o de 4 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ;tatal in norvegia ana_luana ana_luana am o mare dilema constand in faptul ca tatal copilului meu lucreaza in norvegia si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez pt a mari pensia alimentara a ... (vezi toată discuția)