avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzufruct viager

Contract intre 2 fiice si mama, una renunta in favoarea celeilalte cu conditia sa ingrijeasca mama cu medicamente, imbracaminte, alimente. Desi a primit o suma de bani si o parte din pamanturi sora care a renuntat la partea ei da semne de razgandire si vrea sa ceara rezilierea contractului.Poate sa faca lucrul acesta si care sunt conditiile?
Cel mai recent răspuns: biluta77 , utilizator 22:27, 9 Martie 2013
Ce contract a fost facut exact, care e obiectul contractului ?
contract de uzufruct viager.una dintre fete a luat jumate din pamant impartit in egala masura si o suma de bani si a renuntat in favoarea sorei cu conditia sa aiba grija de mama cu clauza in contract pana la deces.Sper ca m-am facut inteles:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi urgente - caz complicat bobita27 bobita27 Buna ziua! Va cer parerea intr-un caz destul de complicat! Mama are 2 copii. Fratele face act de v-c cu drept de uzufruct pt. mama. Mama depinde de unul ... (vezi toată discuția)
Donatie cu scutire de raport si contract de intretinere sasuemilia sasuemilia Buna ziua, Bunicul meu a facut cu mama un contract de donatie cu scutire de raport si clauza de uzufruct viager in favoarea lui asupra unui imobil.Mama fiind ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,se poate retracta renunțarea la succesiune(moștenire)?...În ... Casa215 Casa215 Bună ziua,se poate retracta renunțarea la succesiune(moștenire)?...În 1996 am fost cu mama la notar și am cedat și eu și mama dreptul meu în favoarea ... (vezi toată discuția)