avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evaluator executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

evaluator executare silita

Buna ziua,

In legatura cu un apartament aflat sub procedura de executare silita am urmatoarele intrebari:
1) cum se face evaluarea apartamentui?
2) cum se poate alfa pretul sub care v-a fi scos la licitatie respectivul apartament?
3) exista vre-o legatura intre valoarea imprumutului si pretul rezultat in urma evaluarii?

Va multumesc ptr timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:18, 6 Februarie 2013
1-Evaluarea bunului dedus executarii silite se realizeaza de catre expert ANEVAR in temeiul dispozitiilor in domeniu
2-Toate informatiile referitoare la evaluare se pot obtine de la bej responsabil in executarea silita
3-Evaluarea bunului se realizeaza in raport de starea acestuia,pretul pietei si alte elemente care nu sunt conditionate de valoare imprumutului neachitat pentru care se face executarea silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil-evaluare anonimmmmm anonimmmmm Buna ziua !As dori sa stiu cum se face executarea silita in cazul unui imobil .Mai exact ,care este criteriul evaluarii si de catre cine este facuta evaluarea ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil- executare silita laura-jurist laura-jurist Buna ziua am o executare a unui avalist, care detine un bunimobil. executorul judecatoresc mi-a solicitat sa ii pun la dispozitie un raport de evaluare, ... (vezi toată discuția)
Executare silita- evaluarea bunului negostina negostina La executare silita ,banca va face o alta evaluare sau se ia in considerare evaluarea care s-a facut la acordarea creditului ? cum este corect? multumesc ... (vezi toată discuția)