Sunt un pensionar de invaliditate de gradul 2 din anul 2011 si nici pana in prezent nu am primit decizia de pensionare cu toate ca pensia mi-a fost modificata. La inceput am primit o suma dupa care mi s-a marit fara sa primesc decizia de pensionare cu toate ca am solicitat-o de doua ori in scris la casa de pensii si in luna sept.2012 mi-a trimis o copie mentionand ca cea originala mi-a trimis-o postal .Va rog sa-mi spuneti ce mai pot sa fac din motiv ca eu nu sun de acord cu suma de pensie pe care o primesc si totodata nu am odecizie originala ci doar o copie toata mazgalita.
Buna ziua.
Solicitati sa va dea numarul de inregistrare a recomandatei prin care v-a trimis acea decizie, precum si data in care a fost depusa. Cu aceste date, mergeti la oficiul postal de care apartineti sa va interesati situatia ei (a fost predata unui membru de familie, a fost avizata si returnata expeditorului pentru diferite motive, etc.) Desi dupa atatia ani, este cam greu de verificat. Sau rugati-i pe cei de la casa de pensii sa va dea detalii, ei stiu maibine (acea recomandata se trimite cu o confirmare de primire, care se returneaza la ei in momentul predarii recomandatei catre expeditor, sau se returneaza recomandata tot la ei in cazul nepredarii).
Scrisoare nereclamata
SMTT
Buna seara
Am trimis o scrisoare cu confirmare de primire si dupa cateva zile am primit-o inapoi. Pe spatele scrisorii este bifat la motiv: nereclamata. ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie
Mia25
Buna ziua,
In 2012 mi-am depus un dosar de pensie deoarece lucrand in grupa 1 de munca aveam dreptul de iesit la pensie. Mi sa refuzat pensionarea deoarece ... (vezi toată discuția)