avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general finante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

finante

Buna ziua,
am avut majorari percepute de finante .printr-o adresa a celor de la finante mi s-au luat din cont o suma ,pe fisa sintetica s-a operat o alta suma, ramanand in sold la ei diferenta.cu toate ca majorari mai erau de achitat.Cum trebuie sa procedez.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 16:41, 6 Februarie 2013
Mergeti cu adresa,fisa sintetica si extrasul de cont la inspectorul de care apartineti.Este obligat sa clarifice situatia. In caz contrar adresati-va directorului Administratiei fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare contabilitate cu fisa sintetica lenareg lenareg De curand am cerut de la finante fisa sintetica cu debitele pe care le am pe diverse conturi, dar in contabilitate nu am aceleasi sume . De ex . cont 4311 ... (vezi toată discuția)
Poprire cont firma mihaelamc4 mihaelamc4 Buna ziua, Ieri mi s-a institutit o popriere pe contul firmei si s-au tras 5 lei. Suma nu este mare, dar problema este ca nu am primit nici o instiintare ca ... (vezi toată discuția)
Dobanda neinstituita calculata de finante carymen carymen buna ziua!in fisa de platitor al uni contribuabil emisa de finante apar si accesorii calculate de finante, respectiv majorari de intarziere , pentru neplata la ... (vezi toată discuția)