avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... bibliografie civil dupa NCC
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

bibliografie civil dupa NCC

Buna...o persoana binevoitoare sa-mi spuna exact autorii care au scos carti pe NCC. Va multumesc
gasesti Institutii de drept civil- de Boroi si Stanciulescu,Suucesiuni- Stanciulescu/ Francis Deak, Contracte speciale- F. Motiu, Fr. Deak, Obligatii- L. Pop,S. I. Vidu, I. Popa, Partea generala- Boroi si Anghelescu si cam atat vad prin jurul meu momentan.
Multumesc ptr informatii:)
BSI a scris:

gasesti Institutii de drept civil- de Boroi si Stanciulescu,Suucesiuni- Stanciulescu/ Francis Deak, Contracte speciale- F. Motiu, Fr. Deak, Obligatii- L. Pop,S. I. Vidu, I. Popa, Partea generala- Boroi si Anghelescu si cam atat vad prin jurul meu momentan.

Ma-ndoiesc sincer ca Francisc Deak a scos ceva pe NCC.
Domnul Deak a incetat din viata in 2011,mai.Contractele speciale scoase de dânsul sunt pe vechiul cod civil.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2013
ContSters262049, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)
Admitere barou geniu geniu la ce data se sustine ex de admitere in barou si care sint manualele de invatat merci (vezi toată discuția)
Recomandare autor carti contracte /succesiuni Florentina_v Florentina_v Îmi puteţi da vreo recomandare cu privire la vreun autor al unei cărţi de contracte şi succesiuni ? Mulţumesc anticipat (vezi toată discuția)