avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile!

Am 30 ani si doresc sa deschid o societate si sa obtin fonduri nerambursabile pt IMM-uri! Mai exact am o locuinta la parterul unui bloc si urmeaza sa o transform in spatiu comercial! Am inceput deja demersurile cu actele pt obtinerea autorizatiilor pt spatiu comercial,ca peste cateva luni sa deschid un magazin de electice,sanitare,etc.,si nu stiu daca pot obtine aceste fonduri pt acest tip de afacere! Si daca este preferabil sa gasesc o firma care se ocupa cu asa ceva din localitatea mea? Care ar fi costurile care le percep acestia si ce sanse am sa primesc aceste fonduri?
Va multumesc!


Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:21, 7 Februarie 2013
Gasiti in programe nationale:
[ link extern ] -/

[ link extern ] /

si mai ales gasiti suport la OTIMMC de care apartine judetul in care locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri pt tineri intreprinzatori cz_beatrix cz_beatrix buna, as dori sa deschid o afacere si sa profit de fondurile pt tineri intreprinzatori oferite de stat; cum se procedeaza? care sunt demersurile si in ce ... (vezi toată discuția)
O garsoniera la demisol in bloc construit in 2012 avand destinatie de spatiu pt locuit poate fi cumparata de firma avand destinatie spatiu pentru depozitare si punt de lucru ? petre1981 petre1981 O garsoniera la demisol in bloc construit in 2012 avand destinatie de spatiu pt locuit poate fi cumparata de firma avand destinatie spatiu pentru depozitare si ... (vezi toată discuția)
Bani europeni audimar audimar buna ziua as vrea sa stiu ce masuri pot accesa pentru a deschide o afacere?mentionez ca am un SRL D si in urma unor greseli nu a fost aprobat.nu vreu sa ma ... (vezi toată discuția)