avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere impotriva procurorului de caz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere impotriva procurorului de caz

Buna ziua ,
Am patru reclamatii penale de puse la parchet ptr. loviri si alte violente, cu c.m.l-egale, una de distrugere a unui auto persoana juridica, una de furt banii din incasari ,folosind chei potrivite(inregistrare video sistem supraveghere ) si tot nu se intreprinde nimic ? Unde ma pot adresa? La politie mi se spune ca desfasoara activitatile sub indrumarea procurorului iar la procuratura mi se comunica ca a fost data spre competenta rezolvare la politie ! Ce sa ma sfatuiti ?
Cel mai recent răspuns: celdecolo , utilizator 19:01, 6 Februarie 2013
Solicitati oficial prim procurorului parchetului responsabil sa va comunice stadiul cecetarilor
toate sunt in acelasi dosar penal? cand ati facut prima plangere?
19.05.2012; 10.08.2012; 18.08.2012; 03.09.2012; 03.XI.2012;si 02.02.2013
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
simplis, utilizator
doar prima e de..investigat. restul...par in termen. :)
Adresati-va primului procuror de la parchetul de pe langa Curtea de apel si prezentati succint si real situatia.Oricum,este posibil sa se grabeasca astfel lucrurile.Altfel stati mult si bine deoarece nici procurorii nici politistii nu-i agreeaza deloc pe reclamantii pagubiti.Va spun din experienta.Dar este bine ca petitia (plangerea) respectiva sa v-o faca un avocat si anume unul constiincios si cu suflet.Mai exista asemenea specimene .va spun ca sunt la al treilea avocat.Primii doi mi-au mancat timpul,banii si creierul cu nesimtirea si nepriceperea lor.Al treilea,nu visez,pare a fi corect ,priceput si nici macar nu este lacom! Da, Doamne,sa fie sanatos in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pop_maria pop_maria s-a facut o plngere impotriva mea la sectia de politie din comuna in care locuiesc.....am fost instiintata verbal prin fratele meu de catre organul de ... (vezi toată discuția)
Referate manipulatoare ale "organelor judiciare" KLTM KLTM Stiati ca de cativa ani politia de proximitate cerceteaza si cazurile penale? Adica niste unii fara studii serioase de drept isi dau cu parerea si decid ... (vezi toată discuția)
Respingere plangere impotriva ordonantelor procurorului robdum robdum Buna Ziua, Sunt parte vatamata intr-un dosar lucrat \"foarte bine\" de catre un procuror asa incat sa scoata nevinovati doi infractori. Am mers pe calea ... (vezi toată discuția)