avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatii


Buna ziua.

Pentru o societate care prelucreaza lemnul, ce autorizatii trebuiesc obtinute?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:11, 6 Februarie 2013
Cand inregistrati firma la Registrul comertului completati niste formulare, pe propria raspundere, ca sunt indeplinite conditiile din punct de vedere al SSM, PSI, mediu, sanitare, sanitar-veterinare, etc.
O data cu documentul de inregistrare al firmei, solicitati sa primiti si certificatul constatator pentru fiecare din domeniile mentionate.
Pentru a pune in functiune firma, trebuia sa obtineti autorizatii de functionare de la institutiile mentionate, in baza unei solicitari scrise (in care mentionati ca sunt rezolvate !? punct cu punct, mentiunile din formularele in baza carora s-au emis certificatele constatatoare), verificari in teren facute de catre institutiile statului, eventual si completarile solicitate de catre inspectori, autorizare anumite categorii de personal de catre ISCIR, ITM, PSI, etc.
Depuneti la institutiile statului toate documentele solicitate de acestea, documente care sa certfice indeplinirea conditiilor pentru punerea in functiune a firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii infiintare magazin mixt kokolyko kokolyko Buna ziua, Inteleg ca pentru infiintarea magazinului mixt este nevoie, pe langa srl, de anumite autorizatii (dsp, dsv, PSI, mediu). Dupa infiintarea ... (vezi toată discuția)
Autorizatii spatiu depozitare haine, comert electronic mirela7282 mirela7282 buna ziua, ce autorizatii sunt necesare unui spatiu de depozitare, folosit doar ca si punct de livrare imbracaminte de catre curier - afacere comert ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui atelier de cusatorie, tesatorie robit robit Bună ziua. Reprezint o asociație care dorește deschiderea unui punct de lucru, unde să funcționeze o cusătorie, țesătorie (aprox. 80-100 mp) cu 3-5 ... (vezi toată discuția)