avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii spatiu depozitare haine, comert electronic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii spatiu depozitare haine, comert electronic

buna ziua,
ce autorizatii sunt necesare unui spatiu de depozitare, folosit doar ca si punct de livrare imbracaminte de catre curier - afacere comert electronic, fara vanzare/contact client la acest punct/spatiu de depozitare?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:15, 5 Iunie 2014
Pentru a desfasura legal activitatea trebuie sa aveti firma inregistrata la Registrul comertului cu respectarea prevederilor OUG nr. 44/ 2002 cu modificarile si completarile ulterioare.
La inregistrarea firmei, se depun declaratii pe propria raspundere, ca sunt indeplinite conditiile legale d.p.d.v ssm, psi, mediu, sanitar, sanitar-veterinar, etc.
Dupa obtinerea certificatului de inregistrare a firmei si a certificatelor constatatoare, inainte de punerea in functiune a depozitului respectiv trebuie sa obtineti autorizatiile de functionare de la institutiile statului, mentionate mai sus, in urma verificarii in teren a declaratiilor date de dvs. ca sunt indeplinite conditiile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce avize si documente sunt necesare pentru infintarea si deschiderea unei lini de asamblare. Petrepetre123 Petrepetre123 Buna ziua Ma intereseaza ce avize si documente sunt necesare pentru infintarea si deschderi unei lini de asamblare a unui produs metalic( valva). Piesele ... (vezi toată discuția)
Autorizatii Costy S Costy S Buna ziua. Pentru o societate care prelucreaza lemnul, ce autorizatii trebuiesc obtinute? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Conditii igienico-sanitare pentru un bar ContSters330987 ContSters330987 Ce conditii igienico- sanitare trebuiesc indeplinite pentru desfasurarea activitatii de bar ( 5630 cod caen) pentru a nu primi amenzi ? Unde gasesc regurile ... (vezi toată discuția)