avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii igienico-sanitare pentru un bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii igienico-sanitare pentru un bar

Ce conditii igienico- sanitare trebuiesc indeplinite pentru desfasurarea activitatii de bar ( 5630 cod caen) pentru a nu primi amenzi ?
Unde gasesc regurile si conditiile pentru desfasurarea acestui tip de activitati?
Trebuie sa aduc reprezentant de la DSV inainte de a incepe activitatea?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:59, 20 Septembrie 2014
La data inregistrarii firmei la Registrul comertului, conform prevederilor OUG nr. 44/ 2008 cu modificarile si completartile ulterioare ati dat declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile din punct de vedere - ssm, psi-su, mediu, sanitare, sanitar-veterinare. Impreuna cu certificatul de inregistrare al firmei ati primit si certificate constatatoare pentru fiecare din cerintele pentru care ati dat declaratie pe propria raspundere.
Revedeti declaratiile date si veti vedea ce conditii trebuie sa indepliniti, vis a vis de legile care le mentioneaza. Legile le gasiti pe internet.
Inainte de inceperea activitatii trebuie sa obtineti autorizatii de functionare de la ITM, Directia de sanatate publica, Directia sanitar-veterinara, pompieri-SU si mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare sala kinetoterapie suciudoina suciudoina Eu am o sala de kinetoterapie,cu 3 angajati si are codul CAEN 8690.Ce autorizatii si avize trebuie sa am obligatoriu si daca pot eu sa fac protectia muncii si ... (vezi toată discuția)
Autorizatii infiintare magazin mixt kokolyko kokolyko Buna ziua, Inteleg ca pentru infiintarea magazinului mixt este nevoie, pe langa srl, de anumite autorizatii (dsp, dsv, PSI, mediu). Dupa infiintarea ... (vezi toată discuția)
Ssm si psi avangarde avangarde am o intreprindere individuala fara angajati, eu sunt admin si lucrez, trebuie sa fac ssm si psi ?va rog sa ma ajutati cu un raspuns. (vezi toată discuția)