Buna seara,
Am o problema cu impozitul pe autoturism.In 2006 am luat in leasing o masina,dupa 6 luni nu am reusit sa o mai platim si in scurt timp a fost ridicata de catre cei in drept insa fara a ne lasa nici un act prin care se dovedea acest lucru.Nu am mers sa o radiez de pe numele meu si acum am primit o instiintare de plata cu executare silita pentru neplata impozitului incepand din 2006 si pana in prezent.Eu nu am folosit acest autoturism,dupa cum am spus,decat 6 luni si nu am de ce sa platesc acest impozit in continuare.Nu stiu cum sa rezolv aceasta problema pentru ca intre timp firma de unde am luat masina s-a dizolvat si nu mai am nici un act ,nimic legat de aceasta situatie.Vreau sa pot sa ''sterg'' aceasta datorie pentru ca ,in fapt,altcineva se foloseste de autoturism si eu primesc plicuri cu datoriile la impozit.Va rog sa ma ajutati deoarece este chiar acuta problema.Multumesc.
Pentru solutionare este necesar sa desfasurati demersuri la autoritatea care a preluat arhiva firmei de leasing si sa solicitati document conform caruia la data de autoturismul a fost preluat de aceasta