avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revizuire sau contestatie in anulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revizuire sau contestatie in anulare

buna seara daca stie cineva sa mi raspunda pot sa fac contestatie in anulare sau reviziure daca nu mi sa luat in calcul un act de iesire de inviziune un am o casare data de tribunal ca sa mi se calculeze cotele sau dc nu sa se dea o sulta dar judecatoarea sa ocupat de un teren gasit la unul dintre vecini si al da cu uzucapiune si dupa 8 ani de proces ne lasa cum am fost .Am avut si un curator ptr o minora si sa prezentat la un proces cu ani in urma dar acuma cand sa judeat la judecatorie nu a fost deloc la recurs nu a fost deloc a fost doar citat si in sentinta nu scrie nimic de el numai de minora pe care o reprezenta.Acuma intreb pot sa cer revizuirea recursului ca dupa actul de iesire de indiviziune scrie terenul ramane in cotele initiale dar nu mi sa luat in calcul sau pot fac contestatie in anulare pe motivu;ca acel curator nu a fost prezent niciodata la ultima sentita data si nici la recurs nu afost prezent si terenul minorei sa dat la altcineva.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
ssosso, utilizator
Cel mai recent răspuns: ssosso , utilizator 19:15, 6 Februarie 2013
Mergeti cu actele la un birou de avocatura , este complic at cazul dvs. si trebuie studiate acele hotarari judecatoresti. Cererea de revizuire se poate depune in termen de 30 de zile de la descoperirea actului nou.
actul nu este nou este la doar de la inceputul procesului si am avut si o casare data de tribunal si acolo zice sa se calculeze cotele sau dc nu sa se plateasca o sulta dar in timpul procesului a aparut un teren gasit de expert care fc parte tot din cartea funciara anoastra si nu se mai tine cont de casare si vecna care intra in proces primeste terenul dupa uzucapiune si pe noi ne lasa tot asa cum am fost fara sa perimim nimic si pe mine ce ma supara si nu este corec act de inviz este facut la notar autentificat si specifica intre mine si vecin terenul ramane in cotele initiale cu zid despartitor dar niciodata nu mi sa calculat cotele si le am cerut in proces de 8 ani .dupa mine cotele sunt cele trecute in actul de vanzare cumparare si trebuia sa se calculeze cote din cf dupa terenul ramas fara terenul care facea obiectul uzucapiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea recursului ssosso ssosso Buna ziua poate sa mi spuna cineva care este termenul in care mai pot cere revizuirea recursului si de cand incepe perioada de cand sa respins recursul sau de ... (vezi toată discuția)
Urgent incalcarea codului civil bogdanA2012 bogdanA2012 Buna ziua. Am avut un proces de iesire din inviziune cu sora mea. Cu toate ca am demonstrat pe tot parcursul ca proprietatea pe care o detinem unde au locuit ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare szabodoinitadoina szabodoinitadoina am avut proces la judecatorie si mi s-a admis actiunea plingere la legea 18 de reconstituire 15 ha teren . la tribunal s-a admis recursul comisiei fond ... (vezi toată discuția)