BUNA SEARA
pe data de 23 ianuarie 2013 am fost prins cu o alcollemie de 0,54 in aer,pe 5 martie ar trebui sa dau un concurs pentru angajare in cadrul armatei,printre actele care mi sau cerut a fost si cazierul judiciar,totul a fost in regula ,dar acum nu stiu daca o sami influenteze cu ceva angajarea...va rog ami raspunde, si daca imi influenteaza spunetimi va rog cum rezolv
depinde de cum se va rezolva dosarul.
dvs nu prea mai indepliniti urmatoarele conditii :
-să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;
-să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiilor în care a intervenit reabilitarea;
rugati-va ca atunci cand dati examenul sa nu fie dosarul in faza de urmarire penala.
ati putea sa discutati cu cei de la personal de unde veti da examen despre acest aspect dar e posibil sa nu mai fiti primit sa sustineti examenul.
pe de alta aprte e posibil sa participati , sa luati examenul si apoi sa se afle despre patania dvs situatie in care probabil veti fi demis.
Alcoolemie
al3xandru
buna ziua. am si eu o intrebare! am fost prins de politia rutiera conducand in stare de ebrietate.am suflat in fiola si am fost depistat cu alcoolemie de 0,71 ... (vezi toată discuția)