avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen pt. executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen pt. executare

daca in cazul unu partaj, eu ramanand cu casa, si lui fosta trebuie sa-i dau o suma de bani iar acea suma o voi obtine doar dupa vanzarea casei{casa este la vanzare},cat este vtermenul legal in care se poate trece la executare silita .Eu ii dau maine banii daca se vinde.Pe sentinta nu este nici un termen si nu mi-a cerut nici un angajament de plata instanta!!.Partea proasta e ca daca fosta recurge la executare silita namaiavand rabdare vom pierde amandoi !!!? ce ma sfatuiti??? multrumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:47, 6 Februarie 2013
Sa vindeti si ea sa astepte pana atunci.

Va poate executa insa oricand...
nu veti pierde amandoi, ci numai dvs :(, dansa isi va recupera sulta integral. Comunicati cu dansa, tineti-o la curent cu eforturile dvs depuse pt a vinde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie bunuri si divort de comun acord ContSters11386 ContSters11386 Buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat. Am divortat in decembrie 2005 de comun acord cu tranzactie. In Hotararea Judecatoreasca se specifica faptul ca ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla in urma unui partaj voluntar? camelus79@yahoo.com camelus79@yahoo.com am divortat acum 3ani am facut partaj voluntar la notar care prevede :daca an doi ani de zile ai dau o solda de 10mii euro fostului meu sot ami revine locuinta ... (vezi toată discuția)
Executare silita roxxanna roxxanna Stimati domni, Sunt divortata. si recasatorita Am achzitionat o garsoniera - prin credit ipotecar cu fostul sot. Inca nu este achitata final.S-a ajuns la ... (vezi toată discuția)