avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturile tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturile tatalui

as dori sa stiu daca eu cand nasc nu trec copilul pe numele concubinului meu ,el dupa poate merge in instanta sami ia copilul tinand cont si ca el este casatorit ce sanse are???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:16, 8 Februarie 2013
Nu cred ca aveti de ce sa va temeti ca vrea sa ia copilul la domiciliul sau, nu vad sa fie nevasta doritoare de a creste copilul alteia.
Copilul va purta numele dvs chiar daca va fi recunoscut de tatal sau, asta daca nu doriti sa-l poarte pe al tatalui.
Tatal il poate recunoaste si poate merge in instanta sa ceara sa-si vada copilul dupa un program, sa exercitati impreuna autoritatea parinteasca.
eu sunt in sapte luni insarcinata si nu vreu sa trec ca tatal copilului ,vreu sa dispara sin viata noastra.eu cand nasc ma duc si trec copilul doar pe numele meu iar la tata liniuta.dar pe urma el poate sa ma dea in judecata si sami ia copilul?/
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2013
horgaalina19, utilizator
N-oti vrea, dar tatal il poate recunoaste si dupa recunoastere, certificatul cu liniuta se va anula si se va emite altul in care copilul va avea un tata.
Ce intelegeti prin " va ia copilul" ? Vrea sa vi-l ia, asa v-a zis ? Copilul va creste langa dvs, iar tatal va avea drept de vizita, poate sa-l ia la domiciliul sau ( cand va fi mai maricel) in timpul programului de vizita
in mare parte am inteles .la o discutie aseara mia spus ca o sa mil ia daca nul trec pe numele lui si orcum nam sal trec dar cum ati zis si dumneavoastra poate sa se duca si sal recunoasca, a zis ca imi deschide proces ca sa il ia de tot ca el are servici ca el are casa ca el are bani(relati mari) si eu am unde locui cu copilul si vroiam sa il dau mamai mele in plasament pana imi gaseam servici
Nu aveti de ce sa dati copilul in plasament daca stati cu copilul, dvs il cresteti. Mama va ajuta cu bani pana va gasiti de munca.

Alte discuții în legătură

Drepturile tatalui Hshshjz Hshshjz Buna ziua , va cer din nou ajutorul ...O sa pun in comentariu despre ce am vorbit data trecuta , sa se inteleaga mai bine .Acum completez cu ceea ce vreau sa ... (vezi toată discuția)
Custodie tata ContSters118682 ContSters118682 Buna ziua La sfarsitul lunii august voi naste un copil in afara casatoriei. Tatal vrea sa-l recunoasca din secunda in care-l nasc dar doar pentru a-l putea ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata you you Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in formularea unei cereri de chemare in judecata pt recunoasterea copilului din afara casatoriei.datele ar fi cam ... (vezi toată discuția)