avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobândire permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobândire permis conducere

Când se poate susține examenul pt. redobândire permis în cazul unei condamnări definitive la închisoare cu executare ?
Despre ce infractiune este vorba,si daca ati fost liberat conditionat sau ati executat toata pedeapsa.
Infractiune la legea circulatiei (conducere in stare de ebrietate) , am fost liberat conditionat dupa 8 luni si jumatate din pedeapsa totala de 1 an si 3 luni
Dupa ce se implineste si restul de pedeapsa trebuie sa mai treaca inca 6 luni,si va puteti prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou pemis,conf.art.116 OUG 195/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen permis auto pentru liberat conditionat rtek rtek O persoana condamnata pentru infractiuni la legea circulatiei (circulatie fara permis pe drumuri publice, furt auto), liberata conditionat, poate obtine o ... (vezi toată discuția)
Cand pot da pentru permis daca am ispasit o pedeapsa cu executare pt. infractiuni la regimul circulatiei enache_nicolae enache_nicolae buna ziua,ma numesc Enache Nicolae,sunt din iasi si in anul 2011 am fost surprins de catre un echipaj de politie rutiera conducand un autoturism fara a poseda ... (vezi toată discuția)
Permis conducere - redobandire robert1977 robert1977 Buna ziua Am fost condamnat la inchisoare cu executare pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica peste limita legala;am ... (vezi toată discuția)