buna seara.pe scurt...am un copil nerecunoscut de tata,cu care acum ma judec.am facut testul ADN pe data de 7 ianuarie 2008 si mi-a zis ca este gata in 30-60 de zile.pe 28 ianuarie am avut infatisare,la care nu am putut sa ma prezint,iar azi am primit o citatie pe care scrie sa ma prezint iar la IML pt testul adn ! se poate ca instanta sa creada ca nu am facut testul sau sunt obligata sa ma duc iar???cum pot afla ?ms mult
Puteti merge la instansa si solicitati sa vedeti dosarul si ce s-a hotarat prin incheierea de sedinta din data de 28 ianuarie. Sa aveti la dumneavoastra actul de identitate si o citatie cu numarul dosarului.
ma pot duce in orice dimineata sau trebuie sa astept pana la urm infatisare din data de 18 martie?raspunsul la testul adn vine doar la instanta sau trebuie sa-mi vina si mie acasa ceva?ms
Dati nr. dosar , termen si judecatoria unde se desfasoara si aflam noi pentru dvs.Probabil nu a ajuns la dosar raportul de expertiza si in lipsa relatiilor date de dvs. ( ca v ati prezentat la IML )instanta A REVENIT CU ADRESA CATRE IML.
Test adn
madalinasia
Sunt in proces de divort iar sotul a cerut tagada paternitatii iar instanta ia aprobat efectuarea testarii ADN.
Judecatoarea m-a intrebat daca sunt de acord ... (vezi toată discuția)