avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test ADN
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test ADN

buna seara.pe scurt...am un copil nerecunoscut de tata,cu care acum ma judec.am facut testul ADN pe data de 7 ianuarie 2008 si mi-a zis ca este gata in 30-60 de zile.pe 28 ianuarie am avut infatisare,la care nu am putut sa ma prezint,iar azi am primit o citatie pe care scrie sa ma prezint iar la IML pt testul adn ! se poate ca instanta sa creada ca nu am facut testul sau sunt obligata sa ma duc iar???cum pot afla ?ms mult
Cel mai recent răspuns: alina27 , utilizator 23:26, 19 Februarie 2009
Număr unic dosar: 7901/300/2008
Înregistrat în data de: 08.07.2008
Obiect dosar: stabilire paternitate încuviinţare purtare nume
Materia juridică: Minori şi familie
Stadiu procesual: Fond
Părţi:
VISCHAN POPESCU ALINA : Reclamant
AMURÃRIŢEI DANIEL : Pârât
PRIMÃRIA SECTOR 2 : Autoritate tutelară
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Soluţie Detalii
08/10/2008 Încheiere
12/11/2008 Încheiere
17/12/2008 Încheiere
18/03/2009
28/01/2009 Încheiere
Ati avut mai multe termene de judecata , iar dosarul este la sectorul 2 nu 3 cum mi ati scris .Mergeti la arhiva pentru a consulta dosarul intrucat pe programul just.ro nu sunt trecute explicatiile pentru fiecare termen .
acolo m-am uitat si eu,pt urmatorul termen.va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezultat test adn dumitrachescu dumitrachescu am facut testul adn pe 28 mai la bucuresti prin instanta ,inca nu a ajuns trezultatul.Pe 26 iunie am proces daca nu ajung pana atunci cum pot afla rezultatul? ... (vezi toată discuția)
Test adn madalinasia madalinasia Sunt in proces de divort iar sotul a cerut tagada paternitatii iar instanta ia aprobat efectuarea testarii ADN. Judecatoarea m-a intrebat daca sunt de acord ... (vezi toată discuția)
Scoatere din tara copil alexa-rozi alexa-rozi Buna seara, va prezint situatia mea si va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate: In anul 2008 am divortat de fostul sot in hotarirea definitiva de ... (vezi toată discuția)