brut=896 ,spor de noapte=112 in total 1008 brut si mi se trage 250 lei ,rest plata 747 ron.Vreau sa specific,deoarece in graba am uitat,lucrez inclusiv sambata si duminica,acelasi program ,4 ore ziua,4 ore noaptea deoarece luni cand incep din nou cursurile la ora 8,trebuie sa le fie cald copiilor.Daca as lasa sa se stinga focul vineri dupa cursuri si l-as aprinde luni dimineata,ca sa nu beneficiez de spor la salar ,copiii ar sta luni in frig pentru ca abia intr-o zi se incalzesc caloriferele.Stiu sigur ca aceste zile nu au fost incluse in salar.Vechime in munca nu am ,stiu ca nu se adauga nimic.Cam atat.Angajatorul,a tinut sa precizeze ca in urma unor controale,m-a incadrat gresit,iar acum trebuie sa-mi traga banii inapoi,dar sa nu-mi fac griji ca oricum primesc mai mult decat femeia de servici.Ce e asta?Bataie de joc?Dimineata merg si bag pe foc,la o incarcatura intra in centrala trei sfert de metru de lemne,fiecara bucata o ridic zi la zi,dupa 6 ore din nou,pe la 23 seara din nou,in toiul noptii din nou,deci pana a doua zi dimineata ridic aproximativ 3-4 m de lemne x cu 30 de zile,va rog sa faceti un calcul/LUNA,iar foc se va face la scoala pana in 15 aprilie. Spor de greutate in acest caz,nu exista? Apropo,dupa aceea oare cum ma va incadra ?Poate femeie de servici.........Va multumesc foarte mult pentru promptitudine,chiar am nevoie urgent de raspuns!MULTUMESC!