avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atribuire teren de stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atribuire teren de stat

O persoana fizica este nud proprietar al locuintei cumparate in 2010. Vanzatorul si inca o persoana au drept de uzufruct viager. Cine poate primi terenul de stat aferent locuinte in proprietate prin ordinul prefectului, avand in vedere ca art. 36 din Legea nr. 18/1991 a fondului funciar nu prevede aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:35, 7 Februarie 2013
In mod normal, persoana care avea in posesie locuinta la data de 01.01.1990, conform registrului cadastral si cel agricol 1986-1990, adica vanzatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 18/91 ordinul prefectului Iooan Iooan Recent am discutat o situatie cu primaria, prin care solicit trecerea terenului din jurul locuintei in proprietate. Detin acte de proprietate doar pe casa, iar ... (vezi toată discuția)
Casa proprietate personala curtea si gradina proprietatea statului gabitzu_l gabitzu_l Socrii mei locuiesc la tara. Au cumparat casa cu legea 112 in 1996 si au achitat-o integral in anul 2000. Prin proces cu primaria comunei le-au fost atribuiti ... (vezi toată discuția)
Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)