avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii asigurari sociale II
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii asigurari sociale II

In cazul in care sunt titularul unei II din anul 2006 si in acelasi timp am fost angajat cu norma intreaga la o alta societate mai datorez contributiile la asigurarile sociale?Mentionez ca in perioada 2006-2011 am achitat aceste contributii pt II si as dori sa stiu daca a fost legal ca aceste contributii sa fie achitate de 2 ori.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Scutire plata contributii in cazul srl-d ContSters276572 ContSters276572 Buna ziua, As dori sa ma consult cu Dvs cu privire la scutirea de la plata contribuţiilor datorate de angajatori in cazul unui SRL-D. Contabila noastra ... (vezi toată discuția)
Srl-d - scutire plata cas Laura_Salajan Laura_Salajan SRL-D este scutita de la plata contribuţiilor de asigurări sociale datorate de angajator si pt salariaţii angajati cu timp partial sau scutirea se aplica ... (vezi toată discuția)
Contract inregistrat la itm, lipsa contibutii la casa de pensii Sabinab22 Sabinab22 Buna seara! Am o nelamurire cu privire la stagiile de cotizare la Casa de Pensii si autenticitatea contractului de munca. Sunt angajata la o societate cu ... (vezi toată discuția)