avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declarare adaos comercial
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declarare adaos comercial

Buna ziua,
declaratia privind adaosul comercial se depune doar la Administratia Financiara unde este sediul social sau si in localitatea unde se afla un punct de lucru?
Ma puteti ajuta va rog cu un exemplu de declaratie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 21:01, 10 Februarie 2013
Catre Administratia Finantelor Publice .......

Subscrisa SC ........... SRL, cu sediul in ........., notificam prin prezenta ca adaosul comercial practicat de catre societatea noastra la toate punctele de lucru este cuprins intre 0 si ... %.

reprezentant legal,
(semnatura, stampila societatii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaos comercial noc2 noc2 In cazul unei societati care importa si vinde produse , en gros este obligata sa declare adaosul comercial al admin financ ? Se depune vreo declaratie ptr ... (vezi toată discuția)
Declaratie de adaos comercial Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru un SRL (nou infiintat) cu obiect de activitate - cod CAEN 4791 - ,,Comert cu amanuntul prin intermediul caselor ... (vezi toată discuția)
Declaratie adaos comercial allutza allutza Buna ziua, Va rog frumos sa/mi zica si mie cine stie. Conform legii 12/1990 republicata in 2009 persoanele juridice depun o declaratie privitor la adaosul si ... (vezi toată discuția)