avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CREDIT BANCA
Discuție deschisă în Executare silită

CREDIT BANCA

Buna ziua am si eu o intrebare. Am facut un credit la banca i nu am mai putut sa platesc ratele. De cateva zile ma tot suna cei de la firma de recuperare ca o sa ma execute silit. Mentionez faptul ca nu am bunuri pe numele meu si stau cu o matusa. O pot executa silit pe matusa mea fiind ruda de gradul 1? cel de la firma de recuperare asa mi-a zis, dar eu stiam ca nu se poate. Ma puteti ajuta cu un raspuns.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:56, 7 Februarie 2013
Va pot executa doar bunurile de pe numele dv. si veniturile dv., inclusiv salariul (nu mai mult de 1/3 din el). Matusa poate fi executata doar daca are calitatea de garant al creditului sau creditul este cu ipoteca pe imobilul ei.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2013
ClaudiaN, utilizator
Fara legatura cu subiectul, matusa va e ruda de gradul 3.
Pt datoriile dvs nu pot raspunde alte persoane daca acestea nu sunt parte in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantul ipotecar raspunde cu bunurile sale? Nicoleta Popescu Nicoleta Popescu Buna ziua am girat casa pentru firma fratelui meu firma a dat faliment,am fost contctact de catre banca in vedere solutionarii ceditului respectiv si m-au ... (vezi toată discuția)
Executare silita , situatie disperata diblue diblue Va rog din suflet sa-mi spuneti ce mai pot face in situatia urmatoare: in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de 3000 euro.In 2008 am ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar razvan-andreea razvan-andreea Buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva cu urmatoarea problema:am un credit de nevoi personale cu ipoteca,bunul ipotecat fiind apartamentul mamei care are ... (vezi toată discuția)