avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... doua citatii pe aceeasi data,unul cu mandat de aducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

doua citatii pe aceeasi data,unul cu mandat de aducere

buna ziua
in data de 6 martie am doua procese...unul la o judecatorie(cu mandat de aducere) si celalalt la 250 de km la curtea de apel (recurs,al doilea termen,la primul am cerut amanarea pt a angaja un avocat)
ce am de facut? as prefera amanarea procesului la curtea de apel.....deci oricum ma prezint la judecatorie ca o sa fiu dus.....
la curtea de apel sa cer amanarea pt ca sunt indisponibil sa fiu prezent? ma afecteaza in recurs cerere asta de amnare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:21, 8 Februarie 2013
Nu e bine sa se stie ca mai aveti un proces de catre instanta de recurs.
Insa, probabil ca nu veti evita sa se afle.
Problema este ca nici prima instanta nu ar fi bine sa stie...
Greu de spus cum sa procedati chiar daca ati avea avocat angajat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua procese intr o zi Bencipici80 Bencipici80 buna ziua daca am doua procese penale intr o zi ,amandoua in data de 18 ianuarie ce am de facut? ma prezint la unul iar pe celalalt se amana automat daca ... (vezi toată discuția)
Amanarea termenului animacikaa animacikaa pot sa cer o amanare in recurs (al 2lea termen,primul termen a fost amant pt a angaja avocat)......iar la termenul urmator sunt indisponibil sa ma prezint pt ... (vezi toată discuția)
Procese in aceeasi zi elena_1234 elena_1234 Buna seara, La inceputul lunii septembrie am 2 procese in aceeasi zi, la Curtea de Apel Constanta, la acelasi complet, unul dupa altul. Unul din ele est ... (vezi toată discuția)