avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia pentru crestere gemeni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia pentru crestere gemeni

buna ziua , sunt mama de gemeni nascuti in 9 decembrie 2011, primesc indemnizatie 600 lei pentru fiecare . As vrea sa stiu daca sunt schimbari in urma noii legi din noiembrie 2012 .Daca da ce ar trebui sa fac? , VA MULTUMESC!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:02, 7 Februarie 2013
1. Daca 85% din media venitului net de pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului este mai mare de 600 lei atunci veti primi aceasta suma mai mare (plus 600 lei pentru al doilea copil dintre gemeni).

2. - Dar eu cred ca Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) a calculat deja si daca nu v-a marit indemnizatia inseamna ca din calcul nu a rezultat mai mult de 600 lei.
- Daca aveti o copie dupa adeverinta de venituri nete puteti sa o calculati si dvs., daca nu atunci puteti intreba la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul media veniturilor pentru indemnizatie copil ionelenasorina ionelenasorina Buna ziua, in luna noiembrie voi naste, si conform noii ordonante ca tatal trebuie sa stea cel putin o luna acasa, el va lua 75% din media veniturilor ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie davidmaryo davidmaryo buna ziua as vrea sa stiu si eu cum sami calculez cata indemnizatie sa iau precizand faptul ca din iulie 2012 si pana in august 2013 venitul net a fost antre ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Cristinaancarusu Cristinaancarusu Buna ziua! Incepand cu data de 16 noiembrie 2010, am intrat in dreptul indemnizatiei de crestere a copilului pana la 2 ani, cu un cuantum de 600 lei. ... (vezi toată discuția)