Buna ziua,
M-ar interesa daca un traducator autorizat de catre Ministerul Culturii poate legaliza la notar un document.
Exemplu personal: detin certificat de traducator de la Min. Culturii pe domeniul tehnic. Sunt si Persoana Fizica Autorizata. Daca vine cineva la mine si imi cere o traducere tehnica legalizata, pot realiza aceasta legalizare la un notar?
Interventie moderator
@deliuzza
Va rugam sa nu mai postati mesaje consecutive, aveti la dispozitie 30 minute pentru editarea mesajului initial, atunci cand sunt necesare completari.
Va multumesc
Din pacate nu aveti calitatea de traducator autorizat de Ministerul Justitiei. Doar detinatorii certificatului emis de Ministerul Culturii in domeniul de stiinte juridice (inclusiv absolventii facultatilor de limbi straine) si autorizati de Ministerul Justitiei in baza acestuia pot traduce documente legale si/sau ce se vor legaliza la notariat.
In calitatea Dvs. puteti doar sa realizati traduceri tehnice pe care sa le certificati, daca aveti calitatea de PFA, inregistrat la Registrul National al Comertului.
L.C.
Traducator autorizat
DASY
As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate?
(vezi toată discuția)
Pfa ca traducator
voicudamian
Buna dimineata,
Am dat in 2011 examen de traducator la stiinte economice la Ministerul Culturii (germana si engleza) si ulterior in 2012 m-am inregistrat la ... (vezi toată discuția)