avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala

daca pe certificatul de mostenitor suntem 4 persoane, de ce cei de la oficiul reg comertului imi cer fise fiscale si de la ceilalti ?
intreprinderea este doar a mea . ce lagatura au ei cu asta?
unul din frati este departe ,cum sa mearga el la admin financiara?
ce pot face?
ca acte am cerere declaratie dovada rezervar ecopie buletin si la mostenitor fisa fiscala oficil comertului imi cere si contract de comodat si fise fiscala pentru fiecare
Cel mai recent răspuns: ContSters277125 , utilizator 16:13, 7 Februarie 2013
Aici găsiţi toate actele care trebuie predate la înfiinţarea unei ÎI, ceea ce cer în plus e o aberaţie:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare infiintarii intreprinderii individuale dino12345 dino12345 in afara de certificat de mostenitor cele de scoala fisa fiscala copii dupa buletin si ale mostenitorilor .daca contractul de comodat se face la notar sau se ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sediu - mostenire alextepes alextepes Incerc sa infiintez o societate (SRL) si vreau sa declar ca sediu social casa in care locuiesc. Casa a fost proprietatea comuna a bunicilor mei. - Bunicul ... (vezi toată discuția)
Acte pentru infiintarea unei societati Am nevoie de citeva informatii intr-o problema de natura comerciala. Daca doresc sa infiintez o societate comerciala (al carei obiect de activitate sa fie ... (vezi toată discuția)