avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna neefectuat

Bună ziua. Întrebarea mea ar fi:
Concediul de odihnă neefectuat pentru un contract individual de muncă poate fi preluat la un alt contract individual de muncă, la aceeași angajator, sau trebuie plătită, având în vedere faptul, că încetează un contract și se încheie una nouă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 8 Februarie 2013
Nu se poate prelua zilele de CO neefectuate in baza unui c.i.m. la incheierea unui nou c.i.m. .. acele zile de CO neefectuate trebuie sa fie compensate in bani , conform art.146 alin.4 C.mun.
Chiar dacă contractul nou încheiat este încheiat cu aceeași angajator?
Indiferent cu cine se semneaza noul c.i.m ... zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maria2222 maria2222 buna ziua, am 59 de ani si 10 luni, la 59 ani si 6 luni am iesit la pensie la limita de varsta dar m-am angajat in continuare la aceasi firma la care lucram ... (vezi toată discuția)
Concediu suplimentar croberta croberta Daca un salariat se pensioneaza si pana la acea data nu beneficiaza de concediul suplimentar, are dreptul la decontarea in bani al acestuia ? (vezi toată discuția)
Dreptul la plata zilelor de concediu odihna existente in contract in cazul demisie DELPH DELPH Buna Ziua, Doresc sa stiu in cazul in care mi-am incetat contractul de munca in 17 august 2015 dupa incheierea concediului de maternitate in care am ramas din ... (vezi toată discuția)