avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu suplimentar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu suplimentar

Daca un salariat se pensioneaza si pana la acea data nu beneficiaza de concediul suplimentar, are dreptul la decontarea in bani al acestuia ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 3 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca salariul avea dreptul la CO suplimentar, atunci zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani , potrivit art.146 alin.3 din Codul Muncii , in cazul incetarii contractului individual de munca, indiferent de motivul incetarii c.i.m.

Art.146 C.mun.
....
(3) Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maria2222 maria2222 buna ziua, am 59 de ani si 10 luni, la 59 ani si 6 luni am iesit la pensie la limita de varsta dar m-am angajat in continuare la aceasi firma la care lucram ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu odihna olguta79 olguta79 O firma este obligata sa acorde concediu de odihna unui salariat care a fost angajat in perioada mai 2012-noiembrie 2012 , tinand cont ca desfacerea ... (vezi toată discuția)
Drepturi co la expirare preaviz Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, In cazul in care a expirat preavizul de 20 zile ptr restructurare post, iar salariatul nu a solicitat concediul de odihna ptr perioada lucrata, i ... (vezi toată discuția)