avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... consum de alcool de peste 0,80
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

consum de alcool de peste 0,80

buna seara
pe data de 23.01.2013 am fost prins cu o alcolemie de 0,54 in aer ,acum pun problema ca o sa_mi vina dublu in sange,cum fac sa nu ajung si eu in instanta sa scap cu amenda va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 18:27, 7 Februarie 2013
Nu cred ca puteti reusi ceva. Cu siguranta veti ajunge in instanta la o condamnare cu suspendare daca nu aveti antecedente. Cei care incearca o sanctiune cu caracter administrativ, respectiv o amenda, mizeaza pe o recalculare a alcoolemiei, pe lipsa antecedentelor penale, pe faptul ca este singurul intretinator al familiei iar permisul ii asigura locul de munca, ceva asemanator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan mariusike mariusike In data de 27.11.2013 am fost prins in iasi cu alcoolemie 0,59 alcool pur in aerul expirat la ce ma pot astepta am fost si la biologice si nu am primit niciun ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e normal? mekenici mekenici buna seara, pe 30 iulie la ora 02:30 am fost oprit de un echipaj de la rutiera si mi s-a pus alcooltestul in urma caruia mi-a iesit 0,41 drept urmare am fost ... (vezi toată discuția)