avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat si administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat si administrator

Buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca o persoana fizica vrea sa se asocieze cu o alta persoana fizica intr-o societate comerciala - srl, poate sa aiba calitatea de asociat si administrator in situatia in care unul dintre asociati mai este asociat unic si administrator intr-o alta societate cu datorii fiscale la bugetul de stat si cu popriri pe contrul de la banca. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 07:32, 8 Februarie 2013
Teoretic da, numai ca n-ar fi rau ca asociatul cu datorii sa solicite de la ANAF un certificat de cazier fiscal sa vada daca nu are inscrise fapte in acest document care il fac incompatibil cu exercitarea calitatii de asociat/administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot infiinta o sc daca am if? valicluj valicluj as dori sa stiu daca am o IF impreuna cu sotia cu activitate de agentie imobiliara daca pot sa infiintez un srl pentru un magazin alimentar si unul de haine ... (vezi toată discuția)
Asociat unic cu firma radiata, mai pot infiinta alta? bliana bliana Buna ziua! Am si eu o intrebare: un prieten a avut un SRL, care s-a radiat in 2009 prin hotarare judecatoreasca, din cauza nedepunerii bilanturilor anuale. ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal ?? Andra Lavinia Andra Lavinia Buna ziua ! O persoana fizica dorește sa deschidă un SRL in care sa dețină calitatea de asociat unic și administrator . Persoana susține ca a mai ... (vezi toată discuția)