avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier fiscal ??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier fiscal ??

Buna ziua !
O persoana fizica dorește sa deschidă un SRL in care sa dețină calitatea de asociat unic și administrator . Persoana susține ca a mai deținut calitatea de asociat ( participare la profit și pierderi de 49%, fără a deține și calitatea de administrator) intr.un SRL ( din anul 2016- pana in prezent ) . Firma respectiva a rămas cu datorii fata de ANAF , pe care le plătește celălalt asociat ( care era administrator ) .
Clientul meu este eligibil pentru a înființa o societate pe numele lui ?
Menționez ca am scos și cazierul fiscal pe CNP-ul lui din SPV și nu are fapte înscrise ( este pe 0 ) .
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:42, 9 Noiembrie 2023
Da, este eligibil pentru a infiinta o societate pe numele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot infiinta o sc daca am if? valicluj valicluj as dori sa stiu daca am o IF impreuna cu sotia cu activitate de agentie imobiliara daca pot sa infiintez un srl pentru un magazin alimentar si unul de haine ... (vezi toată discuția)
Asociat si administrator ElenaDragomir ElenaDragomir Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca o persoana fizica vrea sa se asocieze cu o alta persoana fizica intr-o societate comerciala - srl, poate sa aiba ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate Mariana2008 Mariana2008 Buna ziua Am o societate aflata in dizolvare, care are datorii (dobanzi , penalitati) la directia financiara. Firma se afla in dizolvare din anul 2007. ... (vezi toată discuția)