avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazier fiscal ??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazier fiscal ??

Buna ziua !
O persoana fizica dorește sa deschidă un SRL in care sa dețină calitatea de asociat unic și administrator . Persoana susține ca a mai deținut calitatea de asociat ( participare la profit și pierderi de 49%, fără a deține și calitatea de administrator) intr.un SRL ( din anul 2016- pana in prezent ) . Firma respectiva a rămas cu datorii fata de ANAF , pe care le plătește celălalt asociat ( care era administrator ) .
Clientul meu este eligibil pentru a înființa o societate pe numele lui ?
Menționez ca am scos și cazierul fiscal pe CNP-ul lui din SPV și nu are fapte înscrise ( este pe 0 ) .
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:42, 9 Noiembrie 2023
Da, este eligibil pentru a infiinta o societate pe numele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot infiinta o sc daca am if? valicluj valicluj as dori sa stiu daca am o IF impreuna cu sotia cu activitate de agentie imobiliara daca pot sa infiintez un srl pentru un magazin alimentar si unul de haine ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl, firmele la care mai e asociat sunt inactive Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Un domn are 2 societati comerciale declarate inactive la Finante (in ambele e asociat - nu stiu daca unic in una din ele sau in ambele cu cineva). ... (vezi toată discuția)
Asociat in firma noua Cosmin1984 Cosmin1984 Buna ziua, Vreau sa infiintez un SRL impreuna cu o persoana. Acea persoana a mai avut 2 firme si are ceva probleme pe ele...datorii la stat, ANAF etc... Am ... (vezi toată discuția)