avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act vanzare cumparare auto

am cumparat o masina am facut actul de vanzare cumpare cu tot cu fiscal totul bine,pana cand am fost cu ea la rar sa o trec pe numele meu si acolo o gramada de probleme,. masina a fost lovita, umblata pe la serii nu o pot terce pe numele meu.
Cum pot sa anulez contractul sa ii inapoiez fostului propietar masina si sa imi recuperez banii!
Cel mai recent răspuns: mtvu , utilizator 19:14, 7 Februarie 2013
Formuland actiune in instanta avand ca obiect anularea contractului si restabilirea situatiei anterioare vanzarii
Daca ti-a ascuns faptul ca a fost lovita poti introduce actiune pentru vicii ascunse si poti obtine rezolutiunea contractului :)
nu mi-a zis ca e lovita daca stiam nici nu o luam! aiai la rar ma luasera pe mine ca eu am umblat la serii si ca e infractiune. pe mine ma intereseaza sa imi recuperez banii si sa inapoiez masina + ca am mai bagat si banii in ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina care a fost lovita, proprietarul actual stiind asta. avand martori pot castiga in instanta? dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara! Am cumparat o masina care a fost lovita. Primul proprietar , pe care l-am contactat dupa ce am luat masina mi-a spus ca el a avut accident cu ... (vezi toată discuția)
Retur masina second hand cu vicii zuzucel zuzucel Buna ziua! Am cumparat o masina WV Golf 4t,benzina, din anul 2003 la pretul de 2800 euro,adusa din Germania, neinscrisa la noi. In acte (brief mic) este ... (vezi toată discuția)
Vicii descoperite dupa cumparare la masina second hand aovidiu7 aovidiu7 Acum 1 saptamana am cumparat o masina second hand de la o persoana fizica. Toate bune la prima vedere, acte, aspect frumos al masinii. M-am dus la ... (vezi toată discuția)