avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de circulatie - retinere in PV de constatare a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie - retinere in PV de constatare a unei alte masini

Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: in cazul in care am fost oprita in trafic de catre un agent de politie, mi s-a aplicat amenda de circulatie, insa am observat ca pe procesul verbal, se retine numarul de inmatriculare al meu, insa in loc de skoda fabia - masina cu care s-a savarsit presupusa contraventie, se retine volkswagen jetta. Poate acest proces verbal fi contestat cu sanse de reusita?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:05, 9 Februarie 2013
Numarul de inmatriculare auto si datele de identificare proprietar sunt corect consemnate in PV ?
din pacate da...
In atare situatie nu se justifica efortul si eventuale sperante intr-o contestare a PV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie de care n-am stiut jericho33 jericho33 buna ziua. am primit instiintare acasa ca trebuie sa predau permisul din cauza cumului de puncte.....stiam ca nu am cumul de puncte asa ca m am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Pv oprire interzisa - posibilitate contestare CristianM217 CristianM217 Buna ziua, Va descriu urmatoarea intamplare pentru care sper ca pot gasi solutionare. In timp ce conduceam auto personal in drum spre casa, am oprit in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi-a fost retinut permisul 60 zile pentru: " a cndus ... Andreasss Andreasss Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul 60 zile pentru: \" A cndus si oprit voluntar pe sensul opus de circulatie , creand restrictii in trafic\". Pe procesul ... (vezi toată discuția)