avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul 60 zile pentru: ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul 60 zile pentru: " A cndus ...

Buna ziua,
Mi-a fost retinut permisul 60 zile pentru: " A cndus si oprit voluntar pe sensul opus de circulatie , creand restrictii in trafic".
Pe procesul verbal este trecuta data , ora si locul str. 123 unde eram oprit si ma aflam in interiorul masinii . Politia trecand prin zona dupa 5 min m-a observat , a intors si a oprit in spatele meu ,nu am fost vazut parcand si creand restrii in trafic cum au relatat doar au presupus.
In desrierea faptei este trecuta o alta str. aaa si nu str 123 pe care eram oprit inaintea aparitiei politiei (mentionez ca nu am circulat in ziua respectiva pe str. aaa) si nu mai exista alte detalii : ora ...etc cand a fost savarsita fapta de pe str. aaa.
Nu putem fi in aceasi data si la aceasi ora in doua locatii diferite(sunt 4 km intre strazi) .Pot contesta amenda? Am semnat pv si nu am avut mentiuni . Dupa am observat ca sunt sanctionat pentu o fapta comisa pe alta str. si nu pentru cea unde eram parcat.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
Andreasss, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 15:22, 11 Ianuarie 2023
Puteți contesta, problema e în a proba faptul ca vă aflați în cu totul alt loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data gresita pe proces verbal de contraventie marian_d marian_d Buna ziua, In luna decembrie ma aflam in vizita intr-un oras aflat la 300 de km de cel in care locuiesc. Neavand alternativa, zona fiind foarte aglomerata si ... (vezi toată discuția)
Contraventie pentru consum de alcool primex primex Fiind aflat parcat noaptea (masina scoasa de pe carosabil, motorul oprit si cheia scoasa din contact) am fost interpelat de un agent de politie rutiera care ... (vezi toată discuția)
Radar 2017 Dudeflr Dudeflr Buna ziua, Ieri circulam cu peste 50 de km/h peste limita de viteza legala si am observat din sens opus o masina de \"politie\" de care stiu ca este ... (vezi toată discuția)