avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Imposibilitate de a plati contributiile
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Imposibilitate de a plati contributiile

Un administrator si asociat unic al unei Srl nu mai are posibilitate de 5 luni de a plati contributii la stat pentru angajati din cauza ca nu mai primeste comenzi din cauza crizei si ca nu mai are bani. Ce poate sa fac? Poate sa puna in insolventa? Daca da poate sa aiba consecinte penale?
Cel mai recent răspuns: ContSters215404 , utilizator 01:57, 8 Februarie 2013
ca se afla sau nu SRL-ul in insolventa neplata contributiilor la stat constituie infractiune iar administratorul va raspunde penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea administratorului aalen aalen Nelamurire : O societate comerciala este in litigiu cu o persoana fizica .In cazul in care va pierde procesul societatea comerciala va fii obligata la ... (vezi toată discuția)
Neplata datoriilor catre bugetul de stat valculucian valculucian Buna ziua! Ce pedeapsa ma paste daca nu am platit catre stat contributiile angajatilor (4000 eu) . Am fost somat de catre un corp de control de la G.F ca ... (vezi toată discuția)
Societate cu probleme olive olive buna ziua. sunt administratorul unei societati comerciale dar sunt numai pe hartie.Patronii reali ai societatii sunt2 cetateni din Anglia. Din luna ianuarie ... (vezi toată discuția)