avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna,cumnatei mele i-a murit sotul de curand,la succesiune urmeaza cumnata impreuna cu cei doi copii majori ai sotului dintr-o casatorie anterioara.Acestia locuiesc actualmente in chirie cu mama lor dar adresa de domiciliu din C.I. este la casa unde locuieste cumnata mea.Problema e urmatoarea:cei doi copii si-au exprimat dorinta de a se instala din casa.Intrebare:cumnata le poate interzice accesul in casa daca aceasta apare ca domiciliu in cartea de identitate pana in momentul in care instanta emite o sentinta privind succesiunea?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:41, 8 Februarie 2013
Toti au drepturi.
Mai departe depinde de ceea ce face fiecare.
Cert este faptul ca pe ea nu o pot scoate de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa moartea sotului fodoretelkaeva fodoretelkaeva Vă rog să-mi spuneţi paşii care să le urmez.:Soţul meu a murit la data de 24 febr,a.c. de al ING a venit o poliţă de plată.La întrebarea mea de la ... (vezi toată discuția)
Impiedicarea accesului la un obiect al succesiunii mulinita mulinita Cum poate obtine sotul meu un act din care sa reiasa ca este mostenitor al parintilor lui, avand in vedere ca una din surorile lui nu vrea sa mai faca ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate noua pentru chiriasi in alta localitate salmirox salmirox Cartea de identitate imi expira in curand si am unele nelamuriri , locuiesc cu un copil cu chirie in Timisoara unde suntem angajati , iar adresa din actuala ... (vezi toată discuția)