Se poate sa am si functia de economist, dar si cea de inspector SSM & SU???Chiar dc as urma acel curs specific de SSM & SU de 80 h as putea avea aceasta functie (drept de semnatura a tuturor actelor care tin de aceasta functie, cat si raspundere)????[
Va referiti sa aveti aceste functii la acelasi angajator sau la angajatori diferiti?
In principiu....se poate. Totusi, functia de inspector se regaseste doar in cadrul institutiilor de stat.
De vreme ce veti avea acesta functie de inspector (sau responsabil) SSM trebuie sa respectati drepturile si obligatiile acelei functii stabilite prin fisa postului.
In principiu se poate sa cumulati cele doua functii. Insa trebuie sa aveti in vedere ca , lucrătorii din cadrul serviciului intern de prevenire şi protecţie trebuie să desfăşoare numai activităţi de prevenire şi protecţie şi cel mult activităţi complementare cum ar fi: prevenirea şi stingerea incendiilor şi protecţia mediului.
Asa cum v-am mai scris, in principiu, puteti cumula cele doua functii, insa potrivit Normelor de aplicare a Legii nr.319/2006, lucratorii din cadrul serviciului intern de prevenire şi protecţie trebuie să desfăşoare numai activităţi de prevenire şi protecţie şi cel mult activităţi complementare cum ar fi: prevenirea şi stingerea incendiilor şi protecţia mediului.
Lucrator desemnat ssm
mcv
Care sunt legile si HG cu ultimele completari, care definesc atirbutiile unui lucrator desemnat SSM intr-o firma cu 244 lucratori?
Am o functie de ... (vezi toată discuția)