avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract apartament - firma amina intocmirea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract apartament - firma amina intocmirea actelor

Buna ziua,
Am semnat in urma cu 2 ani un contract pentru achizitie apartament cu un Dezvoltator. Conform contractului acesta poate fi reziliat din vina dezvoltatorului (depasirea termenului de finalizare cu 90 zile). Am depus o cerere in acest sens, termenul de semnare a actelor a reziliere expirat de 14 zile. Sunt aminat de la o zi la alta. Precizez ca din discutiile telefonice am fost informat ca ei interpreteaza intr-un mod diferit sumele pe care le am de primit.
Intrebare: Ce solutii am?
Sa reclam la OPC. Sa angajez un avocat. Care este procedura in cazul in care incerc rezolvarea cazului in justitie.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 13:22, 14 Februarie 2009
Cel mai sigur este sa va adresati instantei de judecata care va constatat rezilierea contractului si obligarea Dezvoltatorului la plata sumelor incasate, precum si a penalitatilor stabilite prin contract. Daca considerati ca nu va descurcati, ar fi bine sa angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de adeziune cu furnizor telefonie (doresc reziliere) Wilhalm Wilhalm Buna ziua, am incheiat un contract de adeziune cu [editat] pentru servici de internet si telefonie pe o perioada de 2 ani, dupa un an am cerut si servici de ... (vezi toată discuția)
Contract vodafone ! hristos a înviat! am inchiriat un contract ... alfalin alfalin Contract Vodafone ! Hristos a înviat! Am inchiriat un contract telefonic cu Vodafone pt serviciile de Tv&internet, la prețul de 10€, servicii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie Ralucarara Ralucarara Am si eu o mare nelamurire legata de rezilierea unui contract de telefonie si internet. Mama mea si a facut un abonament de telefonie in loc de cartela prepay ... (vezi toată discuția)