Buna dimineata. In jurul datei de 27.11.2012 am dus medicului de familie o adeverinta de asigurat valabila 3 luni,pentru care mi-a dat 5 zile concediu medical.
Pe data de 06.02.2013 mi-a fost rau nu m-am putut prezenta la locul de munca.
Pe 07.02 m-am dus la medicul de familie care mi-a zis ca trebuie sa aduc o NOUA adeverinta. M-am dus la servici,am luat adeverinta,pana m-am intors programul doctorului se incheiase.
Mentionez ca medicul de familie se afla-n sectorul 4 iar serviciul meu la Ciorogarla.
Azi cand am sunat sa intreb de programul medicului,asistenta m-a zis ca n-o sa-mi poata acorda concediu medical si pentru data de 06.02 ca au trecut deja 48 de ore de cand m-am imbolnavit.
Concluzie : trebuie sa stiu dinainte ca o sa fiu bolnav si sa plec cu adeverinta de salariat de la munca ca sa pot beneficia de o consultatie la medicul de familie ?
E corect ce-mi spune mie acest doctor in situatia in care nu am beneficiat nici de o consultatie nici de tratament?
E normal sa fiu trecut nemotivat la servici din cauza acestui medic ?
Bolnav in preaviz
tazyx
Buna ziua,
Daca te imbolnavesti in perioada de preaviz ce se intimpla :(( ? Esti obligat sa recuperezi zilele care ai fost bolnav dupa ce te-ai insanatosit ... (vezi toată discuția)