avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare de sanatate

Buna ziua,am nevoie de un sfat.
Am fost la dr de familie pentru o consultatie,stiind ca nu sunt asigurata vroiam sa platesc consultatia,dar spre surprinderea mea figurez ca asigurata din 2008,dar eu de atunci nu am mai lucrat si figurez si cu datele actualizate mai exact anul trecut m-am casatorit si in baza de date figurez cu noul nume.
Cum pot afla mai multe detalii despre sigurare ,unde sa merg si mai exact cum sa pun problema?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: myryam , utilizator 10:50, 8 Februarie 2013
Puteti intra pe site-ul CASMB, exista o aplicatie, introduceti CNP-ul si vedeti daca sunteti asigurata sau nu.
da,am verificat si figurez ca asigurata,dar de unde pot lua o adeverinta,ce acte imi trebuie si unde le-as putea depune?
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2013
myryam, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii casmb + plata contributie online ciuc143 ciuc143 Salut, am fost ieri la noul sediu din Ghe Titeica (Bucuresti) pentru a plati contributia la CASMB. Nu mi-a venit sa cred ochilor ce coada era. Eu nu am mai ... (vezi toată discuția)
Asigurat neasigurat piticot21 piticot21 Buna ziua, Am fost cu trimitere de la medicul de familie sa fac analizele uzuale. La laborator mi-au zis ca nu le pot face deoarece apar ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)