dragi colegi
am o problema la serviciu si nu stiu sa-i dau de cap.astept opinia fiecaruia dintre dumneavoastra ,orice sfat poate fi util;
speta:
cu ocazia divizarii unei societati in doua societati distincte ,cu patrimoniu distinct,cu ocazia divizarii si impartirii patrimoniului in procesul-verbal de separare,din greseala in loc sa se treaca un mijloc fix la societatea x, se trece altul care de fapt era al societatii y.in fapt societatea x preia bunul in posesie,in administreaza,il imbunatateste,dar fisa mijlocului fix o deschide pe adresa gresita a mijlocului y care nu era al sau,la valoarea de inventar a acestuia care este mult inferioara celei reale,valoare si adresa pe care o declara si la organele fiscale.
ce se poate face in vederea remedierii greselii,intocmirii corecte a fisei mijlocului fix.
Unele pareri ar fi de introducere a unei actiuni in constatare,dar cum sa sune aceasta actiune si ce sa se ceara instantei?
Va multumesc.
Imobilizari
adelanegrila
Buna ziua, am si eu o intrebare;
Societatea X care detine 99% din actiunile societatii Y , are inchiriate de la societatea Y mai multe cladiri unde isi ... (vezi toată discuția)