avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma cu datorii la stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma cu datorii la stat

Buna ziua.Cum pot inchide o societate care are datorii de 50000 ron la stat ( tva, contributii salarii).Suma de mai sus reprezinta debite+penalitati +dobanzi.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 13:45, 8 Februarie 2013
declansati procedura de insolventa, mai ales daca nu puteti acoperi aceste creante, de altfel este si o obligatie a dvs altfel vi se poate angaja raspunderea personala, legea prevede sanctiunea penala in acest caz, bancruta frauduloasa ( vezi raspunderea personala din legea insolventei )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

25% reducere credit la banci? darabontcsilla darabontcsilla e adevarat ca, Printr-o lege noua ,clientii bancilor pot sa plateasca si cu 25% mai putin la credite,daca pot sa demonstreze ca nu pot sa plateasca intreaga ... (vezi toată discuția)
Declaratie de creanta depusa dupa termenul limita igna_florin igna_florin daca am depus o declaratie de creanta dupa trecerea termenului limita pentru depunerea cererilor de admitere a creantelor asupra averii debitoarei, ce pot ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului allexis allexis Postez pe forum pt ca am nevoie de ajutorul Dvs. In anul 2003 am comis infractiunea de inselaciune, fals si uz de fals, fapta pt care am fost judecat si ... (vezi toată discuția)