Dupa 23 de ani impreuna din care 19 cu acte in regula cum se face partajul?Avem 2 copii minori dintre care unul din ei cu probleme de handicap.Am plecat de la zero si am realizat in decursul anilor o casa,un teren si o firma destul de prospera.Firma a fost trecuta pe numele tatului meu dar el(sotul)a fost administratorul firmei pana sa apara certurile dintre noi datorita infelidatii lui.A fost o presiune mare pe capul meu si al tatalui meu sa-i cedam firma(amenintari,scandaluri etc) ....am vrut liniste si tata i-a cedat-o.La 4 luni a venit si divortul.Acum am ajuns la momentul partajului si avocatul meu imi spune ca din firma nu putem obtine nimic.Chiar asa este???Astept niste raspunsuri .Multumesc !!!
Semnat....O femeie disperata !
in principiu are dreptate, prin cesiunea partilor sociale de la tatal dvs la sotul dvs s-au reglat toate problemele patrimoniale ce tin de activul si pasivul societatii. Dac totusi aceste parti sociale au fost transmise prin amenintare si orice forma de presiune adresata cedentului, atunci contractul de cesiune poate fi lovit de nulitate absoluta, consecinta fiind repunerea in situatia anterioara. Discutati cu avocatul dvs si incercati gasirea de solutii.
Tatal meu era patronul...el administratoru....noi CASATORITI...tata ii cedeaza firma....el l-a scurt timp baga divort.Intelegeti????Cu alte cuvinte tata i-a cedat firma IN TIMPUL CASATORIEI. Am si eu dreptul???Poate sa-mi dea cineva un raspuns mai clar.Va multumesc !!!