avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... litigiu proprietar cu utilaje in custodie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

litigiu proprietar cu utilaje in custodie

Buna ziua,

Firma la care sunt asociat are un litigiu cu proprietarul spatiului pe care il detine in inchiriere. In spatiul inchiriat detin niste utilaje care sunt ale mele personal (am facturi doveditoare), lasate in custodia chiriasului. Vreau sa ridic aceste utilaje dar proprietarul spatiului nu ma lasa pe motiv ca firma ar avea datorii. Ce pot face in aceasta situatie si unde pot face plangere ca problema sa se rezolve cat mai repede si sa ridic utilajele.?
Cel mai recent răspuns: OANAGABRIELA1975 , utilizator 17:02, 8 Februarie 2013
Completez intrebarea cu urmatoarele mentiuni : pe fondul unei stari conflictuale cu proprietarul, acesta a emis factura de chirie pentru luna februarie cu scadenta 5 zile de la data facturarii (data scadenta e 06.02.2013). Contabila mea a semnat-o. De asemenea o parte din utilitati aferente lunii ianuarie au fost platite cu cash. In momentul in care a primit banii a motivat ca imi aduce imediat chitanta, si dupa aceea a refuzat sa imi emita chitantele pana nu achit toate datoriile din prezent si cele care urmeaza pana la 28.02.2013, avand in vederea ca la acea data am stabilit sa eliberez spatiu inchiriat . Ideea e ca din comportamentul lui am dedus reaua credinta si ma astept ca sa imi restrictioneze accesul la spatiu sau la uitilitati, mai ales ca m-a amenintat in acest sens. Din aceste motive vreau sa stiu ce pot face pentru a ridica bunurile care imi apartin personal -utilaje, si care se afla in locatie in baza unui contract de custodie cu firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec fara acoperire cu probleme-va rog ajutor ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua, Acum o perioada de timp am infiintat un SC cu un asociat( eu 50% el 50%, doar eu administrator) firma nu a avut activitate niciodata in ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire cu probleme-va rog ajutor ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua, Acum o perioada de timp am infiintat un SC cu un asociat( eu 50% el 50%, doar eu administrator) firma nu a avut activitate niciodata in ... (vezi toată discuția)
Facturare apa dan61 dan61 Buna ziua as dori sa-mi spuneti daca asociatia de proprietari poate factura consumul de apa repartizat apartamentului de la parterul blocului,care este ... (vezi toată discuția)