avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... chemarea in garantie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

chemarea in garantie

Buna ziua.As dori daca se poate sa ma ajute cineva cu un sfat.Sunt absolventa unei facultati particulare. Din pacate au existat niste probleme intre Ministerul Educatiei si aceasta facultate si din 2009 nu reusesc sa obtin diploma de licenta.Am deschis in martie 2012 impreuna cu alti colegi un proces impotriva Ministerului Educatiei si a acestei universitati, pt. eliberearea diplomei de licenta.Am castigat procesul,dar Ministerul a a facut recurs si ne-a amanat pana in martie 2014,iar cererea de preschimbare a acestui termen ne-a fost respinsa .Avocatul nostru ne-a propus o reorganizare(ca sa nu asteptam pana in 2014) in sensul ca va trebui sa renuntam la acest proces si sa incepem un altul doar impotriva universitatii; universitatea chemand la randul ei ministerul in garantie.Ce inseamna ,,chemarea in garantie a ministerului"?Ce sanse avem sa obtinem diploma urmand aceasta noua cale de atac? Chemarea ministerului in garantie il obliga sa ne elibereze aceste diplome ?
Multumesc!
Cea de a doua actiune va avea aceeasi soarta nu se poate solutiona mai inainte si este lipsita de interes din moment ce ati castigat . Riscati sa va respinga actiunea si veti avea doua hotarari contradictorii,.
Hotararea deja pronuntata este definitiva si executorie astfel ca puteti sa o legalizati, sa o investiti cu formula executorie si sa o puneti in aplicare independent de judecarea recursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme salarizare alyssax alyssax Buna ziua Sunt un absolvent al unei universitati particulare, forma id a unei facultati de management. Ca urmare a scandalului national, nu ne-a fost ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ johntvn77 johntvn77 Sunt din Constanta si intentionez sa actionez in contencios Ministerul Educatiei si o Universitate din Bucuresti (care de trei ani nu imi elibereaza diploma de ... (vezi toată discuția)
Nerecunoastere diploma licenta sce76 sce76 Buna ziua.In urma unor dispute pe baza acreditarii/neacreditarii formei ID a unor facultatii din cadrul universitatii S.Haret, promotia 2009, , m-am adresat ... (vezi toată discuția)